Goedkoper

Goedkoper dan een vergelijkbare auto in Nederland

COMPLEET

Wij nemen het importtraject
over en ontzorgen u

Heldere afspraken

Heldere afspraken, korte lijnen. Een persoonlijk advies

.1

uw budget bepalen

.2

UW EISEN VASTSTELLEN. OPTIES & MOGELIJKHEDEN DOORNEMEN

.3

wij gaan een auto voor u zoeken

.4

na AKKOORD STARTEN WIJ DE ONDERHANDELING

.5

na aankoop van de auto starten wij het importtraject 

Uw droomauto dichterbij dan ooit !

Uw type auto bepalen

Onder het genot van een kop koffie geeft u uw budget aan. We zetten de eisen en voorkeuren op papier. Brandstofsoort, opties, voorkeursmodellen en no-go’s nemen we door. We kunnen u dan al een redelijke inschatting geven van de totale aankoopprijs en bijkomende kosten.

De zoektocht start

Via onze contacten in Duitsland en het online aanbod starten wij de zoektocht. Wij selecteren enkel auto’s met een complete & sluitende onderhoudshistorie. U moet immers betrouwbaar en veilig onderweg kunnen in de nieuwe auto!

Over tot aanschaf van de auto

Hebben we een auto gevonden? En wilt u overgaan tot aanschaf? Dan kunnen we totale kosten verder uitwerken, nog voordat u akkoord geeft. Wij werken niet met transporteurs, maar Auto Speciale zorgt voor eigen vervoer. Zo kunnen we de auto op locatie goed bekijken en een snelle inspectie uitvoeren. Zo voorkomen we nare verassingen. 

Keuring, BPM-aangifte & NL Kenteken

Zodra de auto in Nederland is, wordt een Nederlands kenteken aangevraagd. De auto wordt gekeurd, de RDW controleert en voert alle gegevens van de auto in. Na goedkeuring geeft de RDW akkoord naar de belastingdienst om onze BPM-aangifte te controleren en goed te keuren.

Gereedmaken voor aflevering

Uiteindelijk maken we de auto klaar voor aflevering. We controleren nogmaals alle vloeistoffen, gaan de auto voor de laatste keer grondig schoonmaken van binnen & buiten en zorgen dat de auto helemaal gereed is voor veel veilige en fijne kilometers !